Startuje osmý ročník Velikonočního turnaje!!!

12.05.2017 12:30

Velká florbalová událost, která si stále drží svůj původní název - "Velikonoční turnaj" už po osmé zaplavuje Dačice. Téměř dvě stovky florbalistů se na víkend sjíždí do našeho městečka, aby zde bojovali o putovní poháry v kategoriích mužů a žen. Po dobu tří dnů budou tak Dačice patřit především florbalu.

V mužské kategorii bude o trofej bojovat dvanáct týmů ve dvou skupinách, v té ženské šest. Pátek a sobota bude patřit zápasům v základních skupinách, ve kterých se utká každý s každým. Neděle je pak vyhrazená téměř celá vyřazovacím bojům, program končí až kolem šesté večerní.

V kategorii mužů přijel letos obhajovat havlíčkobrodský tým A.M.C., který bude i tentokrát patřit k favoritům turnaje, stejně jako například brněnská Pohoda, tvořená hráči brněnských superligových Bulldogs. Vysoko budou ale mířit i další týmy, jako je tradičně silný Jinej Level, nebo zástupce dalšího superligového týmu - Liberce - Bazzers team. Medailové prokletí by ale určitě rád prolomili i domácí Dream Vidláci.

Ženskou trofej obhajuje českobudějovický výběr UTD, který si bude chtít určitě pohár ponechat ještě další rok. Plány mu bude pochopitelně chtít překazit například brněnský Lassie´s Snout, nebo silné jihlavské týmy z tamního SK a FbŠ. Překvapit by mohl ale i výběr hájící domácí barvy, který pro letošek lehce pozměnil sestavu a změnil název na White Devils.

Historie a zkušenosti ukazují, že na turnajích podobného tipu to favoriti jednoduché nemají, uvidíme tedy, jaká překvapení přinese letošní ročník, který se navíc premiérově odehraje celý v jedné hale a navíc ve zmenšeném počtu hráčů na 4 + 1.

Rozpis zápasů a výsledky, které budou průběžně vkládány, můžete sledovat v příslušné sekci levého menu zde na webu.

O účastníky je postaráno i mimo florbalové mantinely. Obě noci jdou na programu florbalové párty, využít navíc můžou i doprovodného programu, který nabízí několik variant, jak strávit čekání mezi zápasy.


Dámy a pánové, Velikonoční florbalový turnaj 2017 dnes startuje!

 

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode