PREZENTACE opět přímo na hale! Čtěte DŮLEŽITÉ organizační INFORMACE!

09.05.2018 19:00

Turnaj je tu, tak prosím věnujte pozornost důležitým informacím. Všechny zápasy obou kategorií se odehrají v MĚSTSKÉ SPORTOVNÍ HALE, nikoli tedy v hale SŠTO, jak tomu bylo v roce loňském. Jako vždy je potřeba ohlásit se po příjezdu do města na turnajové prezentaci. Ta je povinná pro všechny a musí proběhnout před prvním zápasem každého týmu. Vedoucí družstev na ni obdrží důležité organizační informace, převezme složku se soupiskou (provede případné poslední úpravy) a také obdrží paragon o zaplacení startovného. Dále při této prezentaci obrdží turnajové identifikační náramky, které slouží jako průkaz účastníka turnaje. Bez ID náramku nebude žádný hráč k utkání vpuštěn (pokud se tak stane, může dojít ke kontumaci daného utkání). Cena jednoho náramku je avizovaných 30 kč. Prostřednictvím tohoto náramku lze také uplatnit veškeré benefity, jenž nabízí doprovodný program turnaje.

 

Vzhledem k tomu, že se celý turnaj letos odehraje v jedné hale (V MĚSTSKÉ SPORTOVNÍ), bude prezentace probíhat přímo v ní, a to v bufetu při příchodu do haly. Brány haly se otevírají cca 40 min před prvním zápasem. Každý z týmů by měl odprezentovat právě nejpozději 40 minut pred svým prvním zápasem (viz rozpis utkání). Není tedy nutné být na místě dříve.

 

Věříme také, že budete dbát pokynů pořadatelů, budete udržovat pořádek a nebudete vnášet jídlo a neuzavřené pití do prostor haly. Důležité také je, být vždy v čas (minimálně 15 minut před utkáním) připraveni na hale se zápisem o utkání. Zápasový seriál je náročný a každý byť drobný časový skluz může být velmi nepříjemný - poslední zápasy se každý den hrají v pozdních hodinách.

 

Další organizační sdělení se týká alkoholu. Z bezpečnostních důvodů nebudou na hrací plochu vpuštěny silně podnapilé osoby. Pitný režim tedy dodržujte, ale s rozumem a né bezprostředně před svým utkáním :).

 

Děkujeme a těšíme se na Vás, už brzy !!! :)

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode