Chceme si turnaj hlavně užít, praví Daniel Holeček z týmu uřadujícího šampiona

08.05.2019 16:44

Ahoj Danieli. Letos na náš turnaj jedete už po šesté, poprvé ale v roli obhájce trofeje. Krom vaší první účasti v roce 2014 Fizzy Bubblech nikdy neprolomil prokletí čtvrtfinále, až právě vloni. V čem vidíš hlavní příčinu tohoto (pro někoho možná nečekaného) úspěchu?

"Také zdravím a přeji příjemný sváteční den všem čtenářům. Náš úspěch na loňském ročníku zhodnotím podobně jako trenér Liverpoolu Jürgen Klopp včerejší postup přes Barcelonu - jednalo se o mix našeho potenciálu a neuvěřitelného srdce".

 

Jaké máte ambice pro nadcházející ročník? Co by byl úspěch a co naopak zklamání?

"Turnaj si chceme převážně užít. Za herní úspěch považuji boj o medaile, za neúspěch prohra proti týmu Vidláků".

 

Jaká sestava se na turnaji představí? Máte nějaké změny/absence na soupisce? A na jaká jména nejvíce spoléháte?

"Nastoupíme ve standardní sestavě. Z našich stálých hráčů bude chybět Petr Stejskal, který sbírá zkušenosti ve Španělsku a dále Pavel Gellner, ten se bude prohánět po okruhu. Jako novou tvář budete moci zahlédnout pelhřimovského hřebce Jana Brothánka. Nejvíce spoléháme na naši oporu v bráně Martina Frühbauera".

 

Můžou se na vás fanynky těšit na turnajové párty, nebo se letos zdržíte této nepsané povinnosti každého účastníka a budete se soustředit na výkony?

"Na turnajové party nebudeme chybět, přijdeme si trsnout pod djský pult slavonického mistra DJ Zavika".

 

Koho pokládáte za největšího favorita turnaje a koho za vašeho největšího rivala? A je nějaký tým, na který se speciálně těšíte?

"Myslím se, že turnaj může vyhrát téměř kdokoliv. Když se podívám na sestavy týmů, tak mám zhruba 6 adeptů na první místo, ovšem klidně může být podobné překvapení jako minulý ročník. Nejvíce se těšíme na Coca-in, z týmů na nikoho konkrétně (těšíme se na všechny matche, hlavně ty ranní)".

 

Vzkázal bys něco čtenářům na závěr?

"NN čtenářům nic vzkazovat nechci, děkuji za rozhovor. O víkendu na viděnou".

 

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode